~ Canine Leader Centrum ~ Szerepjáték
Menü
FO |  VK | HK | PK | ÖK
 
Szerkesztő: Escada
Társszerkesztő: Lyn
Oldal témája: Szerepjáték
CSS kódinnen,
Desing: Escada, vagyis saját!
Legutolsó frissítés: 2016.05.18.

 

 

Az iskola

Szabályzat

Igénylek!

Karakterek

Reaghátterek

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Események

Közös játék:
Jelenleg nincs

Egyéb:
Jelenleg nincs

Születésnapok áprilisban:

Blaskovits Flóra-04.22.

 
Chat

Szabályok:
-Egy szerkesztő van, Escada!
-A chatben TILOS a káromkodás!
-Nyugodtan kérhetsz cserét is a chatben!

 

 
Hányan vagyunk?
Indulás: 2013-08-15
 
Az iskola

Egy hatalmas területekkel körülvett iskola kapujában állsz, San Francisco városának külvárosában. Mikor belépsz az ajtón, csodás látvány terül eléd. Az iskola csarnokában állsz, a falakon tablóképek lógnak, rajtuk ember és kutya harmóniája csillan meg. Igen, jól hallottad, kutyát mondtam. Ugyanis ez az iskola olyan fiataloknak indult, akik életüket megszeretnék osztani négylábú pajtásukkal, és a kutyáikkal sportolni szeretnének. Ebben az iskolában rengeteg fajta sportot űzhetsz, kezdve az agilityvel, a flyballal, az őrző-védőről nem is beszélve. A hátsó területen pedig birkák legelésznek, tehát terelésre vágyóknak is megadja az iskola a lehetőséget. Jól képzett tanárokkal tanulhatsz együtt, akik felsőfokon űzik a kutyázást. Valamennyiük saját kutyával él együtt és sportol is vele. És most nézzünk körbe az iskolában:
A csarnokból három ajtó vezet ki, az egyik közülük az ebédlőbe vezet, ahol a konyhások mindent megtesznek hogy az asztalra ínycsiklandó, de ugyanakkor egészséges étel kerüljön.
A második ajtón belépve egy folyosón találjuk magunkat, amelynek bal oldalán ajtók sorakoznak. A folyosó végén egy lépcső vezet fel a következő szintre, ahol folytatódnak a szobák sorai. Ez az iskola kollégiumi része. A lányok szobái az első emeleten vannak, a fiúké a másodikon.  A folyosók végén van a zuhanyzó és a mellékhelység. A szobákban kettő darab  ágy található, ebből következik, hogy egy szobában 2 diák alszik. A helységben van még 2 íróasztal, 2 hatalmas ruhásszekrény, és 4 polc. Emellett minden szobában található egy fürdőszoba, benne egy zuhanyzóval, egy vécével és egy mosdókagylóval. Elég tágas helység, így könnyen elférnek a diákok, anélkül, hogy össze lennének zsúfolva.
Az ebédlőből a harmadik ajtó a raktárhoz vezet, ahol a kutyák tápjait tartják. Minden polcon dobozok sorai vannak, felcímkézve.
Ha kilépünk a szabadba, egy hatalmas rét tárul elénk, melyek elvannak egymástól kerítve, egy alacsony fakerítéssel.
Ha balra fordulunk, megtaláljuk a kennelsort, ahol az itt élők kutyáit találjuk. A vezetőség szereti, ha a diák maga gondoskodik a kutyájáról, de vannak gondozók, akik ellátják a kutyákat, ha a gazda előtte szól neki. 
Ha jobbra fordulunk, a sporteszközök tárolására használt szertárt találjuk meg. Itt lógnak még a kutyák pórázai, nyakörvei is. 
Az egyik elkerített részen egy agility pálya van felállítva. Az edző gondosan készíti fel a kutyákat, senkit sem dob a mély vízbe.
Egy másik részen flyball edzés folyik. A labdadobó már be van készítve, az akadályok felvannak állítva.
Egy harmadik részen éppen frizbiznek a kutyákkal, de ezen a területen őrző-védőznek, engedelmességi feladatokat adnak a kutyának, dog dancing kűrt gyakorolnak be a diákok.
A pusztán egy hatalmas nyáj legelészik. Itt gyakorolhatnak a juhászkutyák terelést. Hatalmas koncentrációra van szükségük, hogy a gazdi minden rezdülését észleljék és kövessék utasításait.
Végül pedig a telek végén egy tó van, ahol a kutyák jó időben fürödhetnek gazdáikkal.
 

 
Cserék

Ha cserét szeretnél, a Hirdetőkönyvben, vagy akár a chatben is kérhetsz.

pirate-valley.gp I
rosenberg-rpg.gp I

curse-of-the-world.gp I
afterearth.gp I
ggnextgen.gp I
 thenextdimension.gp 
 henurda.gp I

new-heaven-rpg.gp I
rp-game.gp I
thisby.gp I
simblog.gp I
groups-in-newyork.gp I
supernaturaldsm-rpg.gp I
shelter-house.gp I
sundown.gp I
shadowhunter-rpg.gp I
jp-world.gp I
guardianangelworld.gp I
the-witcher-roleplay.gp I
sweet.paradise.gp I
wonderful.life.gp I
hanabi.gp I
ho-orszag.gp I
butterflyacademy.gp I
wherethewind.gp I
virtual-diva.gp I
dog-city.gp I
dog-howling.gp I
aot-rpg.gp I
sirius-world.gp I
felvervilag.gp I
sabre.gp I
munich-dogs.gp I
evernight.gp I
forbidden.passion.gp I
seminarya-roleplay.gp I
awakening-angelfall.gp I
wild-soul.gp I
monsterocdays.gp I
mortalgods.gp I
hunterborn.gp I
the-host.gp I

 
Szavazóláda
Lezárt szavazások
 

CSS Codes


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE